Wat is een Lomi Lomi massage?

Vergeet wat je weet over massages! Het komt namelijk niet in de buurt van de traditionele of klassieke massage.

De oorsprong van Lomi Lomi massage gaat eeuwen terug naar Hawaii. Generatie op generatie doorgegeven. Een filosofie  waar alles draait om liefde en harmonie.

Een Lomi Lomi massage is meer spiritueel dan een gewone massage.  De massage begint met een klein gebed om de connectie te voelen die bij de traditie hoort.  Kenmerkend voor Lomi Lomi is dat het masseren vooral met de onderarmen gebeurd.  Door in een rustig ritmisch tempo de massage uit te voeren kun je dit vergelijken met de golven van de oceaan. In de flow van het moment.

 

 Waar is de Lomi Lomi massage geschikt voor?

Lomi Lomi werkt transformerend en brengt diepe ontspanning:

  • Lomi Lomi kan op mentaal niveau helpen bij een laag zelfbeeld, stress of trauma
  • Op fysiek niveau kan het spierpijn verlichten, de bloedsomloop stimuleren en het afvoeren van gifstoffen
  • Op spiritueel niveau helpt Lomi Lomi om een diepere staat van bewustzijn te ervaren

En vooral ontspanning!!

 

De Lomi Lomi behandeling

De Lomi Lomi behandeling wordt gestart met een Pule (een zegen of een gebed) voor de cliënt en de masseur. Tijdens de massage wordt er gemasseerd met Aloha wat letterlijk levensadem betekent. Werken met Aloha tijdens de massage betekent werken met universele liefde en intentie. Een mooie omschrijving voor de Lomi Lomi is dan ook ‘liefdevolle massage’.

Als ontvanger van de Lomi Lomi massage lig je direct op de massagetafel. Het lichaam wordt slechts minimaal afgedekt om de flow van de massage niet te belemmeren.

 

Tarieven

Per uur 90 €

Behandelingen vinden plaats vanuit de praktijkruimte in Wormerveer, op afspraak.

Behandelingen kunnen ook aan huis gegeven worden (meerprijs 20 € en reiskosten)

 

De sessies worden vanuit het hart gegeven en zijn erop gericht om jouw energie te laten stromen en je te laten voelen wat en wie je werkelijk bent. Als je vooral op erotiek en lust gericht bent, raden we je aan om ergens anders naar toe te gaan